Business coach

Concrete doelstellingen behalen met een business coach

Wilt u alles uit uw onderneming halen? Wilt u nieuwe gewoontes aanleren die u op weg helpen naar succes? Dan past high performance coaching goed bij u. Als business coach is het mijn doel om u te ondersteunen hoe u alles uit uw leven en werk kunt halen. Concrete doelen spelen hierin een belangrijke rol. Daarnaast help ik u om uw hoogste potentieel te behalen waardoor u zich gemotiveerd zal voelen om alles uit uw onderneming te halen. Die innerlijke drive naar boven halen: dat is een belangrijk focuspunt in de coaching sessies. Op basis van uw innerlijke drive komen de doelen daar als vanzelfsprekend uit voort. Als business coach sta ik graag voor u klaar om deze doelen te gaan behalen. Plan nu een afspraak in!

High Performance Coaching volgen bij een business coach

Dus u wilt presenteren boven uw eigen kunnen? Daar help ik u als business coach graag bij! Er zijn verschillende pijlers waarmee we aan de slag gaan. Zo gaan we in op de focus van uw onderneming en met welke exacte intentie u uw bedrijf bent opgestart. Daarna kijken we naar uw energieniveau door de dag heen. Ervaart u zo na de lunch vaak een middagdipje? Dan kan ik het een idee zijn om een korte HITT work-out van 20 minuten te doen zodat u met volle concentratie de middag door kan. Als personal trainer uit Dordrecht adviseer ik u daar ook graag over. Verder gaan we in op uw twijfels en onzekerheden. Ik motiveer u om beslissingen te nemen die misschien spannend zijn maar uiteindelijk zorgen voor meer succes met uw onderneming.

Business coach

Investeren in een business coach is investeren in zelfontwikkeling

In de coaching sessies wordt ook ingegaan op uw productiviteit. Hierbij kijken we wat de relatie is met de doelen zijn opgesteld. Het kan zijn dat ik in uw geval ook als voedingscoach moet optreden. Daarnaast gaan we in op uw manier van communiceren. Op dit gebied zijn er veel mogelijkheden voor zelfontwikkeling. Als business coach bekijk ik welke vaardigheden relevant zijn om u in te verdiepen. Daarbij stel ik in samenspraak met u een plan op. Meer weten over wat ik voor u kan betekenen als business coach? Neem dan contact met mij op.

Menu