Diensten

PERSONAL TRAINING

No-nonsense trainingen & begeleiding.
Je zal hard aan het werk gezet worden, maar tijdens de 1-op-1 trainingen in mijn eigen Personal Training studio: De Kluis te Alblasserdam, mag er ook zeker eens gelachen worden.
Ik ben jouw stok achter de deur. Samen gaan wij voor groei, zowel lichamelijk als mentaal.
Jouw doelstellingen staan bij mij op één, of je nou wilt afvallen, meer spiermassa wilt opbouwen, je conditie wilt verbeteren, meer zelfvertrouwen wilt of een gezondere leefstijl wilt aanleren.
Met veel verschillende trainingsmethodes behalen wij in zo’n kort mogelijke tijd het beste resultaat en behalen we jouw doelstellingen.

Niet alleen maar lichamelijke transformatie, maar een totale transformatie als persoon. Ben jij klaar om je krachtige innerlijke leider te ontdekken, te stoppen met uitstellen en jezelf aan het roer te plaatsen van je persoonlijke leven en je bedrijf, voor uitzonderlijke resultaten en diepe voldoening?
EN tijdens dit traject een betere en fittere versie van jezelf te worden?
Dan ben ik voor jou dé Personal Trainer – High Performance Coach om mee samen te werken.

Voor meer informatie over hoe ik te werk ga en over de tarieven, plan dan vrijblijvend een gratis intake in, om te kijken of je de coaching voor jou geschikt is. De investering die het vraagt is afhankelijk van de duur van het programma, de intensiteit en de te bereiken doelen. 

Metaphorical Fitness

Metaphorical fitness is een manier van trainen waar de focus ligt op het de mentale kracht en de ‘high performance’ en is alleen voor winnaars en echte doorzetters.
Deze manier van trainen zorgt ervoor dat je gaat presteren tot je maximale potentieel. Belemmerende overtuigingen en barrières die wellicht heel diep zitten worden tijdens deze trainingen gebruikt om je innerlijke krachten te ontdekken en vervolgens worden deze belemmerende overtuigingen aangepakt. Je leert waar je krachten zitten en leert daarin geloven. Het gaat tijdens het traject om het totale plaatje, een ECHTE transformatie en het laat je zien tot waar je allemaal echt in staat bent.

*Voor maximaal resultaat wordt er aangeraden om Metaphorical fitness te combineren met het ‘SUCCES’ Leader systeem in de High Performance Coaching*

Online Coaching

Voeding & training
‘ONLINE’ coaching is helemaal in. Steeds wordt er meer online gedaan en zeker in de tijden van nu. Steeds vaker en makkelijker zijn er vele voeding en training plannen te vinden op het internet. Het nadeel hiervan echter is dat veel van deze schema’s gemaakt zijn voor de massa. Één bepaald schema, en voor iedereen precies hetzelfde en dus niet persoonlijk op jouw lichaam en doelstellingen afgesteld. Hiermee echte en gewenste resultaten boeken zit er helaas niet vaak in.

De schema’s worden altijd op maat gemaakt en afgestemd op de persoon volgens de factoren die bij diegene zijn of haar lichaam en levensstijl passen om zo het maximale en realistische resultaat te kunnen behalen.

Voedingscoach

Opties

Online coaching voedingsschema eenmalig
€49,- (ex.btw)
  • Eenmalig voedingsschema op maat gemaakt gericht op jouw doelstellingen.
  • Vooraf intake om dieet wensen & doelstelling te bespreken.
  • Eenmalig evaluatie moment na 2 weken.
Online coaching trainingsschema eenmalig
€27,- (ex.btw)
  • Trainingsschema op maat gemaakt gericht op jouw doelstellingen.
  • Vooraf intake om training doelstelling te bespreken.
Menu