Over mij

Mijn naam is Chiron Koole.

Eén ding is zeker, vanaf het moment dat ik kon lopen deed ik aan sport. Van zwemmen naar heel wat jaren hockey. Naarmate ik ouder werd kwam daar bijna als vanzelf ook boksen, fitness, crossfit en bodybuilding bij. Dit alles met de drang om op niveau, maximaal te presteren. Omdat ik graag mijn eigen grenzen opzoek en wil verleggen heb ik aan twee Mens-physique bodybuilding wedstrijden meegedaan om zo mijzelf tot het uiterste te drijven op zowel mentaal als fysiek vlak.

Als personal trainer en high performance coach begeleid ik mijn ambitieuze klanten in het creëren van helderheid, zelfvertrouwen en in het overwinnen van angsten en twijfels om ervoor te zorgen dat zij hun volledige potentie inzien en benutten.

Eigen onderneming

Ik heb zelf al heel wat ervaring opgedaan wat betreft de mentale en fysieke mogelijkheden van het menselijk lichaam. Dit door zelfeducatie, opleidingen en ook het beoefenen van bodybuilding. Naast mijn persoonlijke ervaringen heb ik ook ervaring opgedaan bij diverse sportscholen en bij ervaren trainers/coaches. Hier leerde ik de basis van personal training geven en het omgaan met verschillende type mensen en hun persoonlijke doelen. De ambitie om voor mezelf te beginnen kreeg door mijn werk in de sportschool eindelijk vorm. Ik besloot dat ik deze kennis en mijn ervaring wilde gebruiken om meer mensen persoonlijk te kunnen begleiden in een transformatieproces. Ik schreef mijzelf in bij de kamer van koophandel en het avontuur wat Chiron Koole Personal Training heet kon beginnen. Door middel van mijn persoonlijke begeleiding zorg ik ervoor dat mijn klanten op elk vlak het maximale eruit halen.

Sportopleiding

Logische stap na het afronden van mijn middelbare school was dan ook de opleiding sport en bewegen op het CIOS. Ik raakte tijdens de opleiding gefascineerd door de werking van het menselijk lichaam. Met name op het gebied van sport en op voeding. Ik heb daarom ook tijdens en na het CIOS diverse opleidingen gevolgd om mijn kennis over sport, trainingen en voeding nog veel meer te verbreden.

Lees hier meer over mijn behaalde opleidingen en certificaten

“We generate fears while we sit, we overcome them by action”

Ik ben ervan overtuigd dat sport bijdraagt aan je fysieke en mentale welzijn. Mijn topsport en bodybuilding achtergrond, unieke trainingsmethodiek en specialisatie: Metaphorical Fitness zorgen voor de belangrijkste basis die onmisbaar zijn in behalen van krachtige doelen.

Om een high performer te worden en succes te behalen, moet je beginnen met de investering in jezelf.

“Je geest en lichaam zijn niet gescheiden, wat de een beïnvloedt, beïnvloedt de ander”

Menu