Voedingscoach

Voedingscoach werkt op basis van uw doelen

Of nu uw gezondheid wilt verbeteren, gewicht wilt verliezen of beter wilt presteren met sporten, bij al deze drie doelen kan ik u als voedingscoach verder helpen. Hierbij vind ik het belangrijk om u allereerst te informeren over de juiste voeding en het belang ervan. In mijn ogen is een meervoudige aanpak namelijk het succes tot het slagen van de coaching. Wanneer ik u alleen maar voorschotel wat u zou moeten eten zit er geen onderbouwing achter. Dit inspireert u dan weinig om daadwerkelijk de omslag te maken naar ander eten. Want wat levert u het op? U geeft geen idee. Met mijn aanpak als voedingscoach breng ik daar verandering in. Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak voor een intakegesprek.

Voedingscoach kijkt naar het grote plaatje

De voeding die u eet heeft een grote impact op uw fysieke en mentale gezondheid. Wist u bijvoorbeeld dat als u te weinig koolhydraten eet dit een nadelig effect kan hebben op uw fysieke prestaties? Veel mensen hebben een negatief beeld bij koolhydraten alleen dit is ongegrond. Als u de hele dag veel achter een computer zit heeft u niet zoveel koolhydraten nodig. Het wordt een ander verhaal als u ’s avonds een uur heeft hardgelopen. Op dat moment is het van groot belang dat u koolhydraten eet. Hierdoor kunnen uw spieren weer herstellen. Dit is de reden waarom ik naar het grote plaatje kijk. De mate waarin u beweegt en hoe u beweegt hangt samen met wat voor soort voedingsschema bij u past. En wist u dat uw eetgewoontes een groot effect op uw presentaties op het werk? Door mijn werk als business coach en voedingscoach begeleid ik u graag om uw doelen te bereiken. Laten we samen kijken hoe we uw eetgewoontes kunnen verbeteren.

Voedingscoach

Focus op gedragsverandering in mijn werk als voedingscoach

Ik kan u nog zoveel mooie verhalen vertellen over wat het belang van goede voeding is maar als uw gedrag niet verandert gebeurt er niks. Als voedingscoach maak ik daarom gebruik van een positieve insteek zodat u ook op lange termijn uw goede voedingsgewoontes volhoudt. Een voorbeeld hiervan is dat we het voedingsschema behapbaar houden. Ik ga u niet vragen om een scala aan superfoods in huis te halen. Dat gaat zijn doel voorbij. Stapje voor stapje gaan we richting een gezonder voedingspatroon waarbij successen gevierd mogen worden! Meer weten over wat ik als voedingscoach voor u kan betekenen? Neem contact met mij op.

Menu