Personal trainer Dordrecht

Personal trainer uit Dordrecht werkt op basis van uw doelen

Bent u op zoek naar een personal trainer in Dordrecht waar uw doelen centraal staan? Ik werk als personal trainer met een persoonlijke aanpak waarbij uw gezondheid en gewoontes het uitgangspunt vormen. Afhankelijk van het doel dat u in gedachten hebt, wordt er een persoonlijk schema opgesteld. Dit schema kan gefocust zijn op gewicht verliezen, het opbouwen van spiermassa of een ander persoonlijk doel. Hierbij geloof ik in een lange termijn aanpak waarbij ik veel belang hecht aan dat u plezier ervaart in het sporten. Op basis van een persoonlijke schema lukt dat natuurlijk veel beter! Natuurlijk komt het soms voor dat u even geen motivatie hebt. Dan sta ik voor u klaar zodat u uw doelen blijft najagen. Meer weten over mijn werkwijze als personal trainer in Dordrecht? Neem contact met mij op!

Traject bij een personal trainer in Dordrecht

Hoe ziet een traject bij een personal trainer in Dordrecht er dan uit hoor ik u denken. Daar kan ik geen universeel antwoord opgeven. Dit komt omdat ik het traject afstem op basis van uw doelen en eventuele blessures. Als u dus last heeft van bepaalde blessures of andere belemmeringen, geef dit aan zodat ik hier in het traject rekening mee houden. Op basis van de eerste afspraak zal ik een traject gaan samenstellen. Hierin komen uw specifieke doelen naar voren. Als u bijvoorbeeld wilt trainen om beter te worden in een bepaalde sport ga ik hier een schema voor samenstellen. Bij sommige sporten is het bijvoorbeeld erg belangrijk om een goede coördinatie te hebben. Dan wordt hier in het traject veel aandacht aan besteed. Laat het mij weten als u een gesprek wilt inplannen. Dan bekijken we wat ik als personal trainer in Dordrecht voor u kan betekenen.

Personal trainer Dordrecht

Advies over voeding in Dordrecht door een personal trainer

Naast advies over sporten geeft ik als voedingscoach ook advies over eetgewoontes en kan ik helpen als business coach. Als u resultaten wilt boeken met sporten is het namelijk erg belangrijk om daarnaast ook gezond te eten. Dit klinkt misschien als een open deur maar het is wel cruciaal. Bij nadere analyse kom ik er vaak achter dat mensen soms te weinig voedingsstoffen binnenkrijgen. Dan lukt het ook niet om al uw energie te geven tijdens het sporten. Plan een afspraak bij mij in om te zien wat ik voor u kan betekenen.

Menu